Forrai Ildikó kártyavető
Mindenre van megoldás, találjuk meg a legjobbat!BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó

Kártyaiskola
- 2014.01.30.

2014 június 21-22 és 28-29-n (szombat vasárnap!!) újra kártyaiskola!! Személyesen jelentkezz ha érdekel a 06/20/ 99 62 574 telefonszámon, és minden részletet elmondok, :-) Szeretettel várok mindenkit Hasznos lesz!

továbbAmi itt található mind érvényes, bármilyen a dátuma!! Ha régi hírt találsz akkor azóta MÉG MINDIG ÉL, hogy a honlapomra a hírek közé feltettem!! Tehát nem a program dátuma, hanem a beírásé :-) :

továbbÉlő internetes előadás !
- 2012.07.02.

A lélek TV- n minden csütörtökön 18-19 h ig élő interaktív műsor. Normál díjas telefonnal (785 30 77 a telefonszám!!!) Sajna a Lélek TV némi profit reményében (mert magánfinanszírozás és bizony sokba kerül, ezért köszönjük és megértjük!! :-) annyi mindent és olyan sűrűn változtat, hogy itt nem tudom minden alkalommal követni (meg nem is értem mindegyiket!! :-D ) Szóval ott keresgélj az oldalon és ha valami nem világos, hívd fel őket és kérdezz OTT !06-1 785 30 77 :-) Amíg én vagyok ott, addig az időpontot leírom és kész!! Az élő adás ideje alatt a 785 30 77 -es telefonszámon bárki bárhonnan felhívhat, és nem is kell Internet előtt ülni!! Egy villámsegítség jól jöhet.

továbbKÖNYVAJÁNLÓ!!
- 2012.05.15.

FONTOS!! Anita Moorjani: Meghaltam, hogy Önmagam lehessek!! c,. könyve. Ő nem egy író, hanem civil személy, aki a rák, a teljes leépülés és végül halál után, rájött, hogy hiába élt (élt??) "nagyon egészségesen" ha az ételt nézzük, de végig félte az életét, és ebbe halt bele. Mikor magához tért (MONDOM MAGÁHOZ TÉRT!!) rájött, hogy másképp működik az ember, mint ahogy gondoltuk. Ezt írta le. TANUL-ságos mindenkinek, aki valahol elakadt, aki beteg, aki boldogtalan!! Olvassátok el!! Zseniális! MÁS!! Én kötelezővé tenném MINDENKINEK, hogy mielőtt bármilyen párkapcsolatba fogna, olvassa el és "vágja be" a következő könyvet, hogy megértse a férfi és a női agy működését. Kb az ezredrésze problémánk se lenne!! Allan és Barbara PEASE: Miért nem lépesek többfelé figyelni a férfiak, és miért nem tudnak eligazodni a térképen a nők??! Természetesen mindíg vannak kivételek, de a megértés, sikert hoz :-D Jó elmélkedést és tanulást!!

továbbYou tube
- 2012.02.19.

Ha beírod a keresőbe hogy Forrai Ildikó you tube vagy, www.indavideo Forrai Ildikó , akkor nagyon sok korábbi TV-s szerepléseimből előadásaimból megtalálsz elég sokat!! :-D Köszönöm annak aki feltette! Vannak használható ötletek benne, hogy mit tegyél a "cukorbajoddal" a párkapcsolattal, vagy a "szegénységi fogadalommal". Jó böngészést!!

továbbKártyavetés
- 2009.06.01.

Előzetes megbeszélés szerint egyéni kártyavetésre is lehet jelentkezni.
Több helyszínen is lehet találkozni velem. Előtte telefonon egyeztetünk hogy mikor és hol lenne az ideális.
Sorselemzés!! 1 óra 7500.- Ft
Nagy elemzés 2 óra 12.000.-Ft


20/ 99 62 574
továbbSvájci hitel!!
- 2011.09.24.

Érdekes megoldás jutott a tudomásomra! Vagy hívj fel ha gondod támadt vele, vagy ha téged is érint!! Rengeteg összegyűjtött használható anyag. Nyert perekről beszámoló!! Ne add fel! Tegyél érte
06/20/99 62 574

tovább)Sok sok érdekes emberrel készítettem riportot , érdemes mazsolázni belőle. Ha valakit érdekel akkor a LÉLEK TV honlapján van egy WEB SHOP, ott mindenféle műsort beszerezhet teljesen házi használatra!! :-)

továbbForrai Ildikó vagyok. Igen AZ a Forrai Ildikó!!
1970 óta a különböző televízió műsorokban is találkozhattunk.

És most újra visszajött a TV. Találkozhatunk a Lélek TV műsoraiban.
Ez interneten érhető el!!
Minden csütörtökön este 1/2 6-7-ig!! De láthatsz ott riportokat, előadásokat is, ha tallózol a műsorokban!! A
you tube.com/lelektv Tudod mit beszélsz
Ha egyébként beírod a google-ba beírod a nevemet, vagy az indavideóban, akkor is kijön mindenféle érdekesség!!
Ha az indavideóba beírod, hogy Forrai Ildikó, egy egész kis gyüjteményt találsz, amit az egyik tanítványom szedett össze a különböző TV-s előadásokból!!
Most már 40 éve foglalkozom kártyavetéssel, tarot, angyal, Lenormand és cigány-kártyát használok.
Az intuitív embernek a kártya vagy a számok energiája "csak" segítőeszköz, hogy a láthatatlan világból érkező jelzéseket pontosabban tudja megfogalmazni.
Rengeteg kétségem volt a világgal, magammal, az életcélommal. Elkezdtem lelkesen tanfolyamokra járni. Amikor a legrumlisabb időszakom volt, először az agykontroll segített, hiszen a nyakamra nőtt "komputert" illene jól használni. És itt megtanulható - különösen Domján Lacitól, aki kandidátus orvos!!-
Tanultam asztrológiát , numerólógiát, egy kis grafológiát, arcelemzést és tenyér-elemzést, de egyikben sem volt türelmem elmélyedni. Ettől először nagyon rosszul is éreztem magamat, de később kiderült - erről szól az EZO-TÉRBEN c. film is!!!.- hogy sok út vezet a hegyre, és én már a kártya, illetve a parapszichológia miatt már réges-rég ugyanazon a hegyen gyalogolok másokkal együtt. Igy is nagyon hasznosak voltak ezek az információk

Később két mesteremnél az univerzum és a természet minden egy-én-re kötelező törvényét sajátítottam el.
Ezen törvények ismerete lehetővé teszi, hogy megértsük a miérteket és egyszerűbbé, jobbá tegyük az életet. Nem elég csak megtanulni a dolgokat, "kötelező" beépíteni a saját életünkbe, ez lesz a "puding próbája". Ha a személyiségem megnyugtató bizalmat keltő, mert bennem már rend van, akkor leszek hiteles /azaz hittel-es, hogy kedvenc kódjaimat is emlegessem a magyar nyelvben/
Azt tartom jobb módszernek, hogy azt aki hozzám fordul, visszavezessem a ponthoz, ahol és amiért elakadt, onnan újraépítve az életét, helyzeteit, már könnyebben vagy akár könnyen is elboldogul. Így nem lesz valaki "mester-függő" és ettől lesz valaki JÓS vagy JAVAS...
Megmondja, hogy mit kell tenni, hogy jó legyen, és javasol néhány utat, ahogy ezt el lehet érni.
A jövendőmondás, -véleményem szerint - csak az eredeti terv emlegetése, kicsit az EGO legyezgetése, hogy ki tudom találni, miközben a megvalósítás útján ezernyi dolog miatt már eddig is módosult a tervem.
A parapszichológusi mestervizsgámat 2004-n tettem le. Meggyőződésem szerint az élet valamennyi problémájára van megoldás, tudásomat az Ön szolgálatába állítom, ha felhív, hogy a legjobbat együtt találjuk meg.

Tisztelettel Forrai Ildikó
www.forraiildiko.shp.hu