Forrai Ildikó kártyavető
Mindenre van megoldás, találjuk meg a legjobbat!BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó

Ami itt található mind érvényes, bármilyen a dátuma!! Ha régi hírt találsz akkor azóta MÉG MINDIG ÉL, hogy a honlapomra a hírek közé feltettem!! Tehát nem a program dátuma, hanem a beírásé :-) :

továbbÉlő internetes INGYENES kártyavetés
- 2012.07.02.

Megváltozott az IDŐPONT!! szerda 19-20 ÓRÁIG és (egyenlőre ) csütörtökön is ugyanezen a számon lehet hívni!! 06/70/ 244 9494 Most 19-n SEMMILYEN ADÁS ÉS TELEFONLEHETŐSÉG SINCS!! mert színházban leszek!! :-) T A TELEFONSZÁM!! +36/70 244 94 94 Az élő adás ideje alatt a fenti telefonszámon bárki bárhonnan felhívhat, - külföldről is! Most csütörtökön 19-n semmilyen adás és telefonlehetőség nincs, mert színházban leszek!! Ééééés! Magyarországról, ha a műsoridőn KÍVÜL szükség lenne egy azonnali segítségre, akkor 10 h -tól 22 h-ig minden nap sajnos kizárólag MAGYARORSZÁGRÓL lehet hívni egy számot 06/90 900 635. Ha ezt a számot nem venném fel, akkor épp beszélek valakivel! :-) Szóval senki ne maradjon villám segítség nélkül! Ez bármilyen váratlan történésnél jól jöhet. Persze a normális nagy elemzést NEM helyettesíti! :-) Itt az oldalamon ha a kis videók bal felső sarkára viszitek a cursort, akkor megjelenik egy ablak, hogy lejátszási lista.. Ééés! akkor minkét videóban kb 83 témában fent van egy egy kis videóblog! :-) Jó böngészést

továbbKártyavetés
- 2009.06.01.

Előzetes megbeszélés szerint egyéni kártyavetésre is lehet jelentkezni.
Több helyszínen is lehet találkozni velem. Előtte telefonon egyeztetünk hogy mikor és hol lenne az ideális.
Sorselemzés!! 1 óra 7500.- Ft
Nagy elemzés 2 óra 12.000.-Ft


20/ 99 62 574
továbbKártyaiskola
- 2014.01.30.

LEHET JELENTKEZNI A KÖVETKEZŐ KÁRTYAISKOLÁRA. Gyűjtögetem a jelentkezőket! Ha összejött egy tanfolyamra való személy :-) akkor értesítek mindenkit! ! Személyesen jelentkezz ha érdekel, a 06/20/ 99 62 574 telefonszámon, és minden részletet elmondok, :-) Szeretettel várok mindenkit Hasznos lesz!

továbbYou tube
- 2012.02.19.

Egyrészt itt a honlapon a felső videóban az utolsó élő adást tudod visszanézni. Az alatta Lévő videó ablakban, ha kinyitod, FENT a bal szélén a sornak a LEJÁTSZÁSI LISTÁBÓL KIKERESHETED A TÉMÁT AMI ÉRDEKEL! Ha VISZONT A GOOGLE keresőbe BEÍROD hogy Forrai Ildikó you tube akkor ugyan igy megtalálod, az összes kis videó blogot, meg persze az élő adásokat is :-) Vannak használható ötletek benne, hogy mit tegyél a "cukorbajoddal" a párkapcsolattal, vagy a "szegénységi fogadalommal". Jó böngészést!!

továbbKÖNYVAJÁNLÓ!!
- 2012.05.15.

FONTOS!! Anita Moorjani: Meghaltam, hogy Önmagara találjaK!! c,. könyve. Ő nem egy író, hanem civil személy, aki a rák, a teljes leépülés és végül halál után, rájött, hogy végig félte az életét, mindenkinek meg akart felelni, minden szabályt be akart tartani és végül ebbe halt bele. Mikor magához tért (MONDOM MAGÁHOZ TÉRT!!) rájött, hogy másképp működik az ember, mint ahogy gondoltukOlvassátok el!! Zseniális! MÁS!! Én kötelezővé tenném MINDENKINEK, hogy mielőtt bármilyen párkapcsolatba fogna, olvassa el és "vágja be" a következő könyvet, hogy megértse a férfi és a női agy működését. Kb az ezredrésze problémánk se lenne!! Allan és Barbara PEASE: Miért nem lépesek többfelé figyelni a férfiak, és miért nem tudnak eligazodni a térképen a nők??! a megértés, sikert hoz :-D Jó elmélkedést és tanulást!!

továbbFORRAI ILDIKÓ vagyok. Igen AZ a Forrai Ildikó!!
1970 óta a különböző televízió műsorokban is találkozhattunk.

És most újra. megtalálhattok a www.lendo.hu internetes TV műsoraiban
HÍVD +36/ 244 9494 --t Ez az élő adás száma!! Itt bármit lehet kérdezni!

Minden szerdán este 19-20 h-igig!!
De láthatsz ott riportokat, előadásokat is, ha tallózol a műsorokban!!
TEHÁT www.lendo.hu FORRÁSBAN a............. és mindig van egy vezetőtéma amiről beszélgetünk és persze kérdezhetsz is élőben!!

Ha egyébként beírod a google-ba a nevemet, vagy a you tube-ba, akkor is kijön mindenféle érdekesség!!

Ha az indavideóba beírod, hogy Forrai Ildikó, egy egész kis gyüjteményt találsz, amit az egyik tanítványom szedett össze a különböző TV-s előadásokból!!

MOST MÁR 44 ÉVE FOGLALKOZOM KÁRTYAVETÉSSEL!
Tarot, angyal, Le'Normand és cigány-kártyát használok.
Az intuitív embernek a kártya vagy a számok energiája "csak" segítőeszköz, hogy a láthatatlan világból érkező jelzéseket pontosabban tudja megfogalmazni.
Rengeteg kétségem volt a világgal, magammal, az életcélommal. Elkezdtem lelkesen tanfolyamokra járni. Amikor a legrumlisabb időszakom volt, először az agykontroll segített, hiszen a nyakamra nőtt "komputert" illene jól használni. És itt megtanulható - különösen Domján Lacitól, aki kandidátus orvos!!-
Tanultam asztrológiát , numerólógiát, egy kis grafológiát, arcelemzést és tenyér-elemzést, de egyikben sem volt türelmem elmélyedni. Ettől először nagyon rosszul is éreztem magamat, de később kiderült - erről szól az EZO-TÉRBEN c. film is!!!. (melynek az egyik szereplője vagyok!! :-) Tényleg! -- hogy sok út vezet a hegyre, és én már a kártya, illetve a parapszichológia miatt már réges-rég ugyanazon a hegyen gyalogolok másokkal együtt. Igy is nagyon hasznosak voltak ezek az információk

Később két mesteremnél az univerzum és a természet minden egy-én-re kötelező törvényét sajátítottam el.
Ezen törvények ismerete lehetővé teszi, hogy megértsük a miérteket és egyszerűbbé, jobbá tegyük az életet. Nem elég csak megtanulni a dolgokat, "kötelező" beépíteni a saját életünkbe, ez lesz a "puding próbája". Ha a személyiségem megnyugtató bizalmat keltő, mert bennem már rend van, akkor leszek hiteles /azaz hittel-es, hogy kedvenc kódjaimat is emlegessem a magyar nyelvben/
Azt tartom jobb módszernek, hogy azt aki hozzám fordul, visszavezessem a ponthoz, ahol és amiért elakadt, onnan újraépítve az életét, helyzeteit, már könnyebben vagy akár könnyen is elboldogul. Így nem lesz valaki "mester-függő" és ettől lesz valaki JÓS vagy JAVAS...
Megmondja, hogy mit kell tenni, hogy jó legyen, és javasol néhány utat, ahogy ezt el lehet érni.
A jövendőmondás, -véleményem szerint - csak az eredeti terv emlegetése, kicsit az EGO legyezgetése, hogy ki tudom találni, miközben a megvalósítás útján ezernyi dolog miatt már eddig is módosult a tervem.
A parapszichológusi mestervizsgámat 2004-n tettem le. Meggyőződésem szerint az élet valamennyi problémájára van megoldás, tudásomat az Ön szolgálatába állítom, ha felhív, hogy a legjobbat együtt találjuk meg.

Tisztelettel Forrai Ildikó
www.forraiildiko.shp.hu