Forrai Ildikó kártyavető
Mindenre van megoldás, találjuk meg a legjobbat!BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó

Ami itt található mind érvényes, bármilyen a dátuma!! Ha régi hírt találsz akkor azóta MÉG MINDIG ÉL, hogy a honlapomra a hírek közé feltettem!! Tehát nem a program dátuma, hanem a beírásé :-) :

továbbÉlő internetes INGYENES kártyavetés
- 2012.07.02.

Megváltozott az IDŐPONT!! szerda 19-20 ÓRÁIG MEGVÁLTOZOTT A TELEFONSZÁM!! +36/70 244 94 94 Az élő adás ideje alatt a +36 70 / 244 94 94 telefonszámon bárki bárhonnan felhívhat, - külföldről is! Ééééés! Ha bármi miatt, elmarad a szerdai adás, és egyébként is az EZO-BOX ban augusztustól csütörtök este szintén igénybe vehetitek az ingyenes segítséget. Minden részlet később!!! Egy kis villámsegítség jól jöhet. Az INTERNETES oldal címe www.lendoclub.hu

továbbKártyavetés
- 2009.06.01.

Előzetes megbeszélés szerint egyéni kártyavetésre is lehet jelentkezni.
Több helyszínen is lehet találkozni velem. Előtte telefonon egyeztetünk hogy mikor és hol lenne az ideális.
Sorselemzés!! 1 óra 7500.- Ft
Nagy elemzés 2 óra 12.000.-Ft


20/ 99 62 574
továbbKártyaiskola
- 2014.01.30.

LEHET JELENTKEZNI A KÖVETKEZŐ KÁRTYAISKOLÁRA. Gyűjtögetem a jelentkezőket! Ha összejött egy tanfolyamra való személy :-) akkor értesítek mindenkit! ! Személyesen jelentkezz ha érdekel, a 06/20/ 99 62 574 telefonszámon, és minden részletet elmondok, :-) Szeretettel várok mindenkit Hasznos lesz!

továbbYou tube
- 2012.02.19.

Egyrészt itt a honlapon a felső videóban az utolsó élő adást tudod visszanézni. Az alatta Lévő videó ablakban, ha kinyitod, FENT a bal szélén a sornak a LEJÁTSZÁSI LISTÁBÓL KIKERESHETED A TÉMÁT AMI ÉRDEKEL! Ha VISZONT A GOOGLE keresőbe BEÍROD hogy Forrai Ildikó you tube vagy, www.indavideo Forrai Ildikó , akkor a korábbi TV-s szerepléseimből ,előadásaimból megtalálsz elég sokat!! :-D Köszönöm annak aki feltette! Vannak használható ötletek benne, hogy mit tegyél a "cukorbajoddal" a párkapcsolattal, vagy a "szegénységi fogadalommal". Jó böngészést!!

továbbKÖNYVAJÁNLÓ!!
- 2012.05.15.

FONTOS!! Anita Moorjani: Meghaltam, hogy Önmagara találjaK!! c,. könyve. Ő nem egy író, hanem civil személy, aki a rák, a teljes leépülés és végül halál után, rájött, hogy de végig félte az életét, és ebbe halt bele. Mikor magához tért (MONDOM MAGÁHOZ TÉRT!!) rájött, hogy másképp működik az ember, mint ahogy gondoltukOlvassátok el!! Zseniális! MÁS!! Én kötelezővé tenném MINDENKINEK, hogy mielőtt bármilyen párkapcsolatba fogna, olvassa el és "vágja be" a következő könyvet, hogy megértse a férfi és a női agy működését. Kb az ezredrésze problémánk se lenne!! Allan és Barbara PEASE: Miért nem lépesek többfelé figyelni a férfiak, és miért nem tudnak eligazodni a térképen a nők??! a megértés, sikert hoz :-D Jó elmélkedést és tanulást!!

tovább

 

Ingyenes kártyavetés élőadásban ! LENDOCLUB

Egy konkrét kérdésre egy rövid válasz.


Időpont: minden szerdán 19-20 óráig !

 

ÉÉÉÉS! csütörtökön este az EZO BOX-ban megtaláltok ha a szerda valami miatt elmarad!! Részleteket később!!

 

Adások listában:www.forraiildiko.shp.hu