Forrai Ildikó kártyavető
Mindenre van megoldás, találjuk meg a legjobbat!BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó

FORRÁSISKOLA Ildikóval
- 2014.07.27.

Elindult a FORRÁS ISKOLA- Ildikóval Ha meg akarsz valamit érteni!? Ha elakadtál és nem tudod hogyan tovább?! Ha a világot szeretnéd megérteni amiben élsz? Miért ott és miért ezekkel az emberekkel? Ha kérdéseid vannak? Ezekben mind mind rendet tesz és helyre rak a FORRÁSISKOLA. Nekem annak idején rengeteget segített, A MESTEREM felhatalmazott, hogy taníthatom, mert "szívből szólok és igazat!" A legszebb és szívmelengető dicséret volt!! :-) Szeretettel várok mindenkit. Részletek a TANFOLYAM címszó alatt!! JELENTKEZÉS telefonon +36/ 20/ 99 62 574. VIDÉKEN VAGY KÜLFÖLDÖN ÉLŐKNEK is INTERNETES WEBES OKTATÁS

továbbÉlő internetes INGYENES kártyavetés
- 2012.07.02.

Megváltozott az IDŐPONT!! szerda 19-20 ÓRÁIG MEGVÁLTOZOTT A TELEFONSZÁM!! +36/70 244 94 94 Az élő adás ideje alatt a +36 70 / 244 94 94 telefonszámon bárki bárhonnan felhívhat, - külföldről is! Egy kis villámsegítség jól jöhet. Az INTERNETES oldal címe www.lendoclub.hu ÉRDEKES MŰSOROK, BESZÉLGETÉSEK!

továbbAmi itt található mind érvényes, bármilyen a dátuma!! Ha régi hírt találsz akkor azóta MÉG MINDIG ÉL, hogy a honlapomra a hírek közé feltettem!! Tehát nem a program dátuma, hanem a beírásé :-) :

továbbKészíttess PORTRÉT, RIPORTOT!
- 2014.07.27.

Érdekes lehetőség a www.lendo.hu oldalon Ha valaki önmagának vagy valakinek szeretne egy bemutatkozó kisfilmet, PROMO filmet, vagy bemutatná a tevékenységét, erre lehetőség van a www.lendo.hu oldalon. Érdeklődni a +36/20/ 99 62 574 telefonszámon is!! Vagy a www.lendo.hu honlapon!! Sok sikert :-)

Kártyavetés
- 2009.06.01.

Előzetes megbeszélés szerint egyéni kártyavetésre is lehet jelentkezni.
Több helyszínen is lehet találkozni velem. Előtte telefonon egyeztetünk hogy mikor és hol lenne az ideális.
Sorselemzés!! 1 óra 7500.- Ft
Nagy elemzés 2 óra 12.000.-Ft


20/ 99 62 574
továbbKártyaiskola
- 2014.01.30.

LEHET JELENTKEZNI A KÖVETKEZŐ KÁRTYAISKOLÁRA. Gyűjtögetem a jelentkezőket! Ha összejött egy tanfolyamra való személy :-) akkor értesítek mindenkit! ! Személyesen jelentkezz ha érdekel, a 06/20/ 99 62 574 telefonszámon, és minden részletet elmondok, :-) Szeretettel várok mindenkit Hasznos lesz!

továbbYou tube
- 2012.02.19.

Egyrészt itt a honlapon a felső videóban az utolsó élő adást tudod visszanézni. Az alatta Lévő videó ablakban, ha kinyitod, FENT a bal szélén a sornak a LEJÁTSZÁSI LISTÁBÓL KIKERESHETED A TÉMÁT AMI ÉRDEKEL! Ha VISZONT A GOOGLE keresőbe BEÍROD hogy Forrai Ildikó you tube vagy, www.indavideo Forrai Ildikó , akkor a korábbi TV-s szerepléseimből ,előadásaimból megtalálsz elég sokat!! :-D Köszönöm annak aki feltette! Vannak használható ötletek benne, hogy mit tegyél a "cukorbajoddal" a párkapcsolattal, vagy a "szegénységi fogadalommal". Jó böngészést!!

továbbKÖNYVAJÁNLÓ!!
- 2012.05.15.

FONTOS!! Anita Moorjani: Meghaltam, hogy Önmagam lehessek!! c,. könyve. Ő nem egy író, hanem civil személy, aki a rák, a teljes leépülés és végül halál után, rájött, hogy hiába élt (élt??) "nagyon egészségesen" ha az ételt nézzük, de végig félte az életét, és ebbe halt bele. Mikor magához tért (MONDOM MAGÁHOZ TÉRT!!) rájött, hogy másképp működik az ember, mint ahogy gondoltuk. Ezt írta le. TANUL-ságos mindenkinek, aki valahol elakadt, aki beteg, aki boldogtalan!! Olvassátok el!! Zseniális! MÁS!! Én kötelezővé tenném MINDENKINEK, hogy mielőtt bármilyen párkapcsolatba fogna, olvassa el és "vágja be" a következő könyvet, hogy megértse a férfi és a női agy működését. Kb az ezredrésze problémánk se lenne!! Allan és Barbara PEASE: Miért nem lépesek többfelé figyelni a férfiak, és miért nem tudnak eligazodni a térképen a nők??! Természetesen mindíg vannak kivételek, de a megértés, sikert hoz :-D Jó elmélkedést és tanulást!!

tovább

 

Ingyenes kártyavetés élőadásban ! LENDOCLUB

Egy konkrét kérdésre egy rövid válasz.


Időpont: minden szerdán 19-20 óráig !

 

Adások listában:www.forraiildiko.shp.hu